huidverzorging op natuurlijke wijze
U bent hier: home - algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Derma Fidessa

Door uw bestelling op deze website te bevestigen, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden, zoals hier beschreven.

Algemeen

De producten van Derma Fidessa zijn exclusief bestemd voor schoonheidsspecialisten. Bij het aankopen van producten van Derma Fidessa is wederverkoop via internet niet toegestaan. Dit tast het exclusieve karakter van het product aan. Indien u producten van Derma Fidessa bestelt verbindt u zich aan deze voorwaarden.
 
De levering van producten
 
Belangrijk: Geplaatste bestellingen kunnen niet worden geannuleerd of gewijzigd zodra ze door ons systeem zijn bevestigd en verwerkt. Indien u onverhoopt de verkeerde bestelling heeft gedaan, verzoeken wij u om contact op te nemen met dermafuture@gmail.com onder vermelding van uw bestelnummer. 

Levering
 
In individuele gevallen zijn wij gerechtigd zonder opgaaf van redenen bestellingen te weigeren, dan wel nadere voorwaarden te stellen alvorens over te gaan tot levering.
Levering geschiedt binnen maximaal tien werkdagen na ontvangst van betaling, behoudens speciale omstandigheden. 

De leveringskosten worden u bekendgemaakt bij het plaatsen van uw bestelling. Deze kosten worden berekend naast de productkosten. 
 
Alle producten zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een product tijdelijk niet op voorraad is. In dat geval berichten wij u en leveren het product zo snel mogelijk na. 

Speciale instructies bij levering

Derma Fidessa kan geen speciale verzoeken voor de levering van uw bestelling verwerken, zoals het wel of niet afleveren bij buren bij afwezigheid. Dit omdat we gebruik maken van de verzendservice van TNT Post, en zij geen mogelijkheid hebben om deze verzoeken te verwerken. Vul daarom geen speciale verzoeken met betrekking tot levering in bij het ‘opmerkingen’-veld bij uw adresgegevens. Deze kunnen niet worden behandeld. 
 
Veranderen van leveradres

Mocht na het plaatsen van de bestelling blijken dat u een verkeerd afleveradres heeft ingevoerd, dient u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via email dermafuture@gmail.com. We kunnen echter niet garanderen dat we het afleveradres na bevestiging van de bestelling nog voor u kunnen veranderen. We zijn, hieruit voortvloeiend, dan ook niet verantwoordelijk voor de levering aan een foutief adres. 
 
Leveringsvoorwaarden TNT Post

Zoals eerder vermeld, geschiedt levering van de bestelling maximaal tien dagen na ontvangst van uw betaling, behoudens speciale omstandigheden. Voor de levering van uw producten, maken we gebruik van de haalservice van TNT Post. TNT Post haalt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag pakketten bij ons op. Voor het in ontvangst nemen van uw pakket dient te worden getekend. Gebruikmakend van deze service zijn we gebonden aan de leveringsvoorwaarden van de TNT Post, zodra uw pakket ons verlaten heeft. Voor een uitgebreid overzicht van de algemene voorwaarden van TNT Post verwijzen we u door naar de website http://www.tntpost.nl/zakelijk/klantenservice/algemene-voorwaarden/

Problemen met uw bestelling

Derma Fidessa wil graag dat u tevreden bent over onze service en de producten. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan altijd contact op met ons zodat we naar een passende oplossing kunnen zoeken. 
 
Ontbrekende of gebroken producten

Hoewel we altijd streven naar een zo goed mogelijke afhandeling van uw bestelling, kan het voorkomen dat een product uit uw bestelling mist of u niet in goede staat bereikt. Mocht dit het geval zijn, neem dan binnen zeven werkdagen contact met ons op via e-mail dermafuture@gmail.com. Zorg ervoor dat u hierbij altijd het bestelnummer vermeldt. We kunnen het product dan alsnog naar u toesturen. Reclamaties na zeven werkdagen worden door ons niet meer in behandeling genomen. 
 
Ik vind de geur van mijn product niet lekker

Derma Fidessa wil natuurlijk dat u tevreden bent over uw online aankoop. Mocht dit niet het geval zijn, kunt u de producten aan ons retourneren. U dient dit binnen maximaal acht werkdagen na ontvangst van uw levering kenbaar te maken. Neem voor retournering altijd contact met ons op via dermafuture@gmail.com. Alleen ongebruikte producten in originele verpakking kunnen geretourneerd worden. De verzendkosten voor het retourneren worden niet door ons vergoed.

U kunt een vervangend product ter waarde van het aankoopbedrag toegestuurd krijgen, wij kunnen u ook het aankoopbedrag vergoeden. Wij gaan pas na verzending van het vervangende product of vergoeding van het aankoopbedrag over nadat wij het door u geretourneerde product in goede staat (dus ongebruikt) hebben ontvangen.

Ik denk dat mijn product niet meer goed is 

Onze producten worden met de hand gemaakt en bevatten veel verse ingrediënten. Hoewel we altijd streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit, komt het soms voor dat een product niet voldoet aan de kwaliteitseisen. Mocht u denken een product te hebben ontvangen dat niet aan de kwaliteitseisen voldoet, neem dan contact met ons op via e-mail dermafuture@gmail.com. Mochten wij bericht hebben gekregen over een misproductie, vervangen wij het product kosteloos voor u.

Hebben wij dit bericht niet ontvangen, kan het product aan ons geretourneerd worden. We sturen u dan een vervangend product toe. Het vervangende product wordt verzonden na ontvangst van het geretourneerde product. We vergoeden geen verzendkosten voor het retourneren. Het product wordt door ons naar het laboratorium gestuurd voor nader onderzoek. Mocht het product, naar later blijkt, inderdaad niet aan de eisen te voldoen, krijgt u alsnog de verzendkosten van ons vergoed. Wij brengen u hiervan op de hoogte. 

Betaling

Betalingen worden namens Derma Fidessa door de Rabobank uitgevoerd. Zij verplichten zich tot en staan zowel tijdens als na de uitvoering in voor geheimhouding van uw gegevens. Ook staan zij er volledig voor in dat hun werknemers en de directie deze geheimhouding strikt zullen naleven.

Privacy en persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens, in te vullen wanneer Derma Fidessa-producten worden besteld, worden gebruikt ter afhandeling van uw bestelling en de facturering daarvan. Daarnaast kunnen de gegevens worden gebruikt voor direct marketingactiviteiten, uitgevoerd door Derma Fidessa. Uw gegevens zijn niet openbaar toegankelijk en zullen evenmin aan derden bekend worden gemaakt. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. 
 
Wilt u niet worden benaderd door Derma Fidessa voor commerciële doeleinden, dan kunt u dit aangeven door een e-mail te sturen naar dermafuture@gmail.com
 
Wanneer u uw persoonsgegevens, opgenomen in het klantenbestand van Derma Fidessa, gewijzigd wilt zien of inzage wilt hebben in deze gegevens, dan kunt u eveneens een e-mail sturen naar dermafuture@gmail.com.  
 
Wijzigingen website

Derma Fidessa besteedt zorgvuldig aandacht aan de informatie, te vinden op de website. Desondanks kunnen fouten en eventuele omissies niet worden uitgesloten.
 
Recht

Op overeenkomsten tussen Derma Fidessa en de consument waarop deze Algemene Voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
Heeft u vragen, opmerkingen of klachten betreffende uw bestelling of aanverwante zaken, stuurt u deze dan naar dermafuture@gmail.com.