huidverzorging op natuurlijke wijze
U bent hier: home - cellulite

Cellulite

Hardnekkige vetrolletjes en cellulite of sinaasappelhuid willen we allemaal kwijt. Maar tot voor kort was dit erg lastig. Natuurlijk, sporten en een dieet volgen, helpt om overtollige kilootjes kwijt te raken. Maar toch blijken hardnekkige vetrolletjes en cellulite op bepaalde plekken, lastig te bestrijden. Er is nu een oplossing. Endermologie! Met Endermologie kun je precies die plaatselijke vetrolletjes én cellulite aanpakken, die moeilijk weg te krijgen zijn. Zonder snijden, zonder prikken. Lees verder voor meer informatie. 

Nieuw bij schoonheidssalon Derma Fidessa in Purmerend is de Endermologie behandeling, ook wel Liftmassage genoemd. 

 
Derma Fidessa
Kanaaldijk 17
1441 LB PURMEREND
06-50660934


Wat houdt Endermologie in?

Endermologie is de nieuwste techniek voor het uitvoeren van een liftmassage voor het afslanken en verstevigen van de lichaamshuid en de bestrijding van cellulite. Daarnaast kan met Endermologie ook het gezicht, hals en decolleté verstevigd worden.slank lichaam met endermologie.jpg24 Jaar geleden introduceerde LPG de eerste innoverende, natuurlijke en niet-invasieve oplossingen voor een slank en strak lichaam, Endermologie. 

De gebrevetteerde technologieën voor de behandeling van het bindweefsel worden steeds verder geperfectioneerd. De resultaten op het vlak van schoonheid en gezondheid blijven dan ook verbazen… 

Meer dan 85 wetenschappelijke studies bevestigen de efficiëntie van Endermologie en zorgden ervoor dat Endermologie wereldwijd erkenning kreeg.

Dit succes heeft Endermologie te danken aan het feit dat meer dan 100.000 personen dagelijks gebruik maken van de Endermologie® technieken, en dat in meer dan 100 verschillende landen. De visionaire aanpak Endermologie is meer dan ooit actueel en is perfect afgestemd op de steeds groeiende vraag naar een efficiënte en 100 % natuurlijke verzorging.

Een ouder wordende huid wordt dunner en fijner. Doordat de huid aan densiteit verliest, onstaan er allerlei tekenen, die wijzen op huidveroudering: rimpels, inzakking, uitgezette porien, cellulite..... Liftmassage is een unieke techniek, die zowel de gelaatshuid als de lichaamshuid opnieuw meer densiteit geeft in de diepte door de kern van de fibroblast zelf aan te pakken. Ontdek deze unieke huidgymnastiek bij Derma Fidessa in Purmerend. Liftmassage schudt het elastisch geheugen van de huid weer wakker, stimuleert de huid en vult rimpels op......


Hoe werkt het?behandelkop endermologie.jpg
Met de behandelkop wordt de huid via zuiging omhooggehaald, op- en afgerold, waardoor weefselblokkades worden opgeheven. De voortdurende beweging heft de weefselblokkade op. Deze manier van masseren zorgt voor een intensieve doorbloeding van de huid en de onderliggende bindweefsels. 

Cellulite bestrijden met endermologieWat gebeurd er van binnen?
De bloed- en lymfecirculatie worden extra gestimuleerd, zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller gerealiseerd kunnen worden. De vetcellen onder de huid worden leeggedrukt en door de betere doorbloeding wordt het vet opgeruimd. Ook de vorming van elastinevezels en collageenvezels wordt hierdoor verhoogd met als gevolg een huid die soepeler, steviger, gladder …en gezonder wordt! Na de behandeling wordt aanbevolen veel water te drinken. 


 


Endermologie is er ook voor versteviging van het gezichtBenodigde behandelingen
Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van de mate waarin men last heeft en de doelstelling die men zichzelf stelt. U kunt deze behandelingen bij onze salon in Purmerend ondergaan in overleg met onze schoonheidsspecialiste. Reeds na de eerste behandeling wordt de doorbloeding op gang gebracht en ziet men de eerste verbeteringen.

Zo werkt de techniek

De behandeling wordt uitgevoerd met een aan een slang vastzittende behandelkop die twee mechanisch roterende rollers bevat. Via de slang wordt lucht aangezogen net als bij een stofzuiger. Het principe van deze intensieve behandelmethode berust op het tegelijkertijd aanzuigen van en rollen over de huid, waarbij voor ieder huidtype of andere indicatie een speciaal programma wordt ingesteld. 

Contra indicaties
Deze behandeling is niet chirurgisch , volkomen ongevaarlijk en praktisch voor iedereen. (bij bepaald medicijngebruik wordt niet behandeld)

Werkt het echt?

Wetenschappelijk onderzoek heeft het effect van Endermologie aangetoond en de behandeling verder onderbouwd. D.w.z. wat men verder nog kan doen om het effect te verbeteren. 

Hoelang bestaat deze methode?
De methode bestaat al sinds 1986. Het begon allemaal in Frankrijk, toen de Franse ingenieur Louis Paul Guitay een toestel ontwikkelde om de verkleefde brandwonden van zijn dochter te kunnen behandelen. Daarbij werd ontdekt dat ook vetophopingen en andere huidproblemen verdwenen. Sindsdien heeft de ontwikkeling van het toestel een grote vlucht genomen en wordt de methode inmiddels in 80 landen met succes toegepast.

Hoe verloopt een behandeling en doet het pijn?
De gezichtsbehandeling doet geen pijn en wordt gecombineerd met een uitgebreide schoonheidsbehandeling. Uw schoonheidsspecialist van Derma Fidessa in Purmerend kan u hierover uitstekend informeren. Voor de lichaamsbehandeling ter bestrijding van hardnekkige vetrolletjes en cellulite dient u een speciale kleding aan te doen. Neem hierover contact op met onze schoonheidsspecialist in Purmerend. 

Wat gebeurt er nog meer tijdens een behandeling?
Tijdens de behandeling worden de eet- en leefgewoonten verder doorgenomen en zo nodig advies gegeven. Vrijwel altijd is het aan te raden om ook de dagelijkse huidverzorging te gebruiken, die deze behandeling ondersteund. 

liftmassage 2.jpg

Hoe lang blijft het resultaat?
Dat is sterk afhankelijk van uw leefstijl. Maar ook de persoonlijke hormoonhuishouding speelt een belangrijke rol. Het resultaat kan dus duren van enkele maanden tot meerdere jaren. Om die reden wordt dan ook vaak besloten om onderhoudsbehandelingen te nemen. Eenmaal per kwartaal of jaarlijks 3-4 behandelingen is in de meeste gevallen voldoende.


Voor meer informatie over cellulitis, lees verder

Schoonheidssalon Derma Fidessa in Purmerend.