huidverzorging op natuurlijke wijze
U bent hier: home - chakra edelsteen behandeling

Chakra edelsteen behandeling

De chakra edelsteen behandeling biedt ultieme ontspanning en brengt je steeds een stukje verder bij jezelf. Door stil te worden van binnen, kom je met dat deel van jezelf in aanraking, die je was voordat stress de overhand nam. Het herinneren van dit deel van jezelf brengt meer vreugde en vrede in je leven.

dreamstime_15005066.JPGDeze energetische gezichtsbehandeling met edelstenen werkt zowel op het lichamelijke, mentale, psychische als spirituele vlak. Als onze levensenergie ongehinderd kan stromen voelen we vrede, vreugde, liefde en gezondheid. 

Soms is er disharmonie ontstaan in ons energiesysteem, als emoties niet geuit zijn of als er beperkende overtuigingen of normen en waarden ons op slot zetten. Deze "zware" energie kan zich vastzetten in mentale, emotionele of lichamelijke processen. De behandeling is er op gericht om de energie weer te laten stromen en voorzichtig blokkades weer meer doorstroming te geven. Hierdoor kan een helingsproces in gang gezet worden. 

Naast prachtige bekende stenen, zoals rozenkwarts, seleniet en amethist, werk ik ook met zeldzame niet alledaagse stenen uit Brazilie, Namibie, Australie en het verre Azie. Deze stenen hebben een bijzondere en helende energie.  

De behandeling bestaat uit de volgende stappen:

Voordat de behandeling start kies je de stenen en daarmee de behandeling, die je krijgt. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  1. Inner voice (maak contact met je innerlijke leiding en vul je hart met licht, liefde en warmte)
  2. Divine Love (voel de liefde voor jezelf en verbindt je met Moeder Aarde en haar planten, dieren, mineralen en de mensheid)
  3. Dreamtime (maak contact de oorspronkelijke bewoners van Moeder Aarde en voel je oorsprong) 
  4. Dolphins and wales (maak contact met de lieflijke, vrolijke, lichte energie van Dolfijnen en Walvissen en sluit ze in je hart)
  5. Sunshine (maak contact met de zon en voel zijn warmte en licht)

Ook kies je een essentiele olie waarmee je graag behandelt wilt worden. Je kunt kiezen uit de een aantal bekende olie-soorten, zoals Lavendel voor ontspanning of Sinasappel Mandarijn voor verfrissing en een veilig gevoel. Er zijn ook wat minder bekende, maar zeer luxe, diep werkende olieen. Voor de luxe olie betaal je wat meer. De olie wordt verspreidt via de vaporizer en gebruikt bij de massage.

stenen in fibo.JPGDe behandeling begint met een reiniging, een kleine dieptereiniging en heerlijk stomen. Tijdens het stomen worden de eerste stenen gelegd. De eerste serie stenen ontspannen en bereiden de chakra's voor op het loslaten van blokkades.  De stenen worden zowel om je heen, als op het lichaam en het voorhoofd gelegd. De stenen werken gewoon door de kleding heen. 

Na het stomen wordt de massageolie gemengd met de zelf gekozen etherische olie en volgt een gezichtmassage met bijpassende muziek. Tijdens de gezichtsmassage wordt gebruikt gemaakt van diverse edelstenen. 

Na de massage krijgt u een heerlijk verzorgend gezichtsmasker. Er worden opnieuw stenen gelegd. Nu zijn dit stenen, die meer liefde, licht, balans en ontspanning brengen met behulp van de energie, waarvoor je kunt kiezen. De chakra's draaien meer in balans. Tijdens het masker zal ik je begeleiden in een geleidemeditatie. De meditatie zal je helpen in contact te zijn met jezelf en nog dieper te ontspannen, om datgene los te laten wat je niet meer nodig hebt. 
De behandeling eindigt met een warm compres en een verzorgende creme.