huidverzorging op natuurlijke wijze
U bent hier: home - informatie

Informatie

Simone Halkes van Derma FidessaSimone Halkes is eigenaresse van schoonheidssalon Derma Fidessa. U bent bij haar in goede handen voor een schoonheidsbehandeling op maat. Zij is gespecialiseerd in cosmetica-ingredienten, waardoor zij voor iedere huid de juiste behandeling weet samen te stellen. Vooral op het gebied van huidverjonging kan zij veel voor u betekenen.   

Door haar kennis van innovatieve behandelingsmethoden kan zij ook veel intensievere behandelingen toepassen, dan u elders kunt vinden. Ook voor ontspanning bent u bij haar aan het goede adres. Wie de schoonheidsbehandelingen bij Derma Fidessa kent, wil nooit meer anders!Schoonheidssalon Derma Fidessa gebruikt hoogwaardige cosmetische werkstoffen

Derma Fidessa gebruikt verzorgingsproductie die uit zeer veel actieve ingrediënten bestaan om voor ieder huidtype de best mogelijke verzorging te creëren. In een hightech laboratorium in de Verenigde Staten worden eiwitten, vitaminen, aminozuren en aminosuikers uit plantaardige grondstoffen gemengd om samen met natuurlijke extracten uit de Ayurvedische geneeskunde de meest doeltreffende producten op het gebied van natuurlijke huidverzorging ter wereld te creëren. Door het gebruik van deze producten hebben de behandelingen van Derma Fidessa het grootst mogelijke resultaat!

Mooi ouder worden bij Derma Fidessa

Voor iedereen die mooi ouder wil worden of huidproblemen wil oplossen is Derma Fidessa in Purmerend, de schoonheidsspecialist bij uitstek. Simone Halkes eigenaresse van Derma Fidessa weet alles over werkstoffen in cosmetica en de zin en onzin van sommige ingrediënten. Simone raakte geïnspireerd door nieuwe unieke behandelsystemen, zoals Silk Peel hydradermabrasie en Beauty Defect Repair, waarmee ingrediënten diep in de huid gesluisd worden en diepe bindweefselmassages gegeven kunnen worden.

Schoonheidsbehandeling op maatTot op heden zijn deze behandelingssystemen op het gebied van huidregeneratie en huidversteviging uniek. Ook kunnen deze systemen ingezet worden om hardnekkige vetrolletjes te bestrijden. In de wereld van hoge concentraties werkstoffen in cosmetica, staat Derma Fidesa er om bekend dat het steeds nieuwe wegen verkent. Wij zijn met het beste niet tevreden en dat verklaart onze zoektocht naar de beste apparatuur en de beste ingrediënten, zegt Simone.

Waarom naar de schoonheidsspecialist?
Wat kunt u geloven? Wat is waarheid? Iedereen noemt het toverwoord “anti-aging”. Wat betekent dit eigenlijk? Wat is een goede investering om mooi oud te worden? Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en ook thuis de juiste verzorging gebruikt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. Bovendien geeft dit beduidend meer zelfvertrouwen. Door de kennis van werkstoffen en innovatieve apparatuur weet Simone iedere huid een kans te geven door een optimaal op jouw huid afgestemde behandeling en producten voor thuisgebruik te adviseren.

In haar salon probeert Simone zoveel mogelijk een gezonde glanzende en vitale huid toestand te bereiken door te analyseren wat een huid nodig heeft. Iedere kwadraatcentimeter van onze huid is immers een klein wonder. De juiste taal van de huid dient dus wel verstaan te worden door mensen die fulltime bezig zijn met de huid. Zoals de schoonheidsspecialist, die alles weet over de invloed van externe factoren als vrije radicalen en licht, diverse behandelingen, ingrediënten, vitaminen, fruitzuren, zuurstofbehandelingen en nog veel meer.

Over Simone
Simone Halkes woont in Purmerend. Na eerst een HBO opleiding Bedrijfskundige Informatica en MBA Management en ICT te hebben voltooid in Nederland en enkele jaren voor grote bedrijven gewerkt te hebben, heeft zij het roer omgegooid en heeft zij van haar hobby: cosmetica en ingrediënten, haar beroep gemaakt. Na een intensieve studie van cosmetica-ingrediënten en een opleiding schoonheidsverzorging startte zij met Derma Fidessa. Simone werkt sinds 2 jaar ook samen met Fidessa Skincare Nederland voor het importeren van hoogwaardige schoonheidsverzorging en het opleiden van schoonheidsspecialisten.

 

 Derma Fidessa werkt samen met de volgende bedrijven:

Massagepraktijk Medialis www.massagemedialis.nl
VEDC BV www.vedc.nl
Mondhygienepraktijk Purmerend www.mondhygienepurmerend.nl
Myriadm www.myriadm.nl
Image Coordination www.imagecoordination.nl 
T
iptotoe www.tiptotoe.nl

Praktijk voor Energetische Healing Sterrenwijs www.sterrenwijs.nl

Een zeer warm hart heb ik voor Albert Toby en Margriet Rijsenbrij
Albert vind je op http://www.tobyornottoby.com/

Margriet vind je op http://www.nieuwstetijd.nl/