huidverzorging op natuurlijke wijze
U bent hier: home - schoonheidsspecialist-purmerend

Schoonheidsspecialist Purmerend


schoonheidssalon Derma Fidessa in PurmerendVoor alle schoonheidsbehandelingen en huidverjongingswensen bent u bij Derma Fidessa Instituut voor huidverbetering en huidverjonging aan het juiste adres.

Derma Fidessa helpt u bij het maken van de juiste keuze. Uw huid verjongen met innovatieve apparatuur? Uw huid verbeteren met cosmeceuticals, heerlijk relaxen bij een massage, een dieptereiniging of een verwen masker? Bij Derma Fidessa vindt u alle toonaangevende apparatuur en specialistische producten voor het beste resultaat voor uw huid.


Adres: Westersteeg 30, 1441 AW Purmerend. 

Klik hier voor meer informatie over onze spectaculaire behandelingen in onze schoonheidssalon! 

Het verschil tussen huidverjonging en huidverzorging.
Wie onze gezichtsbehandelingen kent, wil nooit meer anders, zegt Simone Halkes van Schoonheidssalon Derma Fidessa in Purmerend. Ultieme huidverjonging bereik je door met producten te werken, die speciaal hiervoor ontwikkeld zijn. Gecombineerd met hypermoderne apparatuur, die uw huid met zachtheid behandelt.

Veel vrouwen gaan naar de schoonheidssalon of laten hun gezicht verzorgen door een nichtje of dochter, die een opleiding schoonheidsverzorging heeft gedaan. Er is niets mis met een goede verzorging. Toch heeft je huid zo nu en dan wat extra’s nodig. Want iedere vrouw wil zo lang mogelijk genieten van een mooie huid. Wanneer je echt je huid een boost wil geven, dan kun je het beste kiezen voor echte huidverjonging met hoogwaardige ingrediënten.

Resultaat
Het beste resultaat wordt bereikt door een gezichtsbehandeling met veilige thermische effecten, waardoor werkstoffen diep door de huid worden geabsorbeerd en daar gericht hun werk doen. Samen met innovatieve hydrodermabrasie-apparatuur, die op zachte wijze uw huid vernieuwt en weer laat stralen. Dit is overigens absoluut niet hetzelfde als microdermabrasie. Hydradermabrasie is veel doeltreffender en tegelijk veel zachter. Er zijn maar 6 schoonheidssalons in Nederland waar u deze behandeling kunt ondergaan, dus u treft het als u in Purmerend of omgeving woont.
Door gelijk ook veel aandacht te geven aan uw ontspanning, voelt u zich weer vitaler. U kunt uw dagelijkse bezigheden gelijk hervatten, want u ziet er veel beter uit.
Het resultaat is dat uw huid voller is, minder rimpeltjes heeft en veel meer straalt. Indien u een huid verjongende behandeling eens in de 6 weken herhaalt, wordt uw celstofwisseling gestimuleerd en uw huid versterkt tegen de gevolgen van de tijd. Ook neemt uw huid tussen de behandelingen door veel beter verzorgingsproducten op. Uw huid kan meer vocht vasthouden, waardoor uw huid een jeugdiger aanzien heeft. Veel voordelen dus! En niet veel duurder dan een andere schoonheidsbehandeling. Wilt u ook een huidverjongende behandeling? Aarzel niet langer en neem contact op met Derma Fidessa,

 

De schoonheidsbehandeling

Als je al een keer een schoonheidsbehandeling hebt ondergaan, weet je dat een schoonheidsspecialist niet zo maar aan het werk gaat. Kom je voor een gezichtsbehandeling, dan analyseert ze eerst je huid. Ze beoordeelt of die vet, droog, vochtarm of gecombineerd is. Of er puistjes zijn en comedonen en of er sprake is van rimpelvorming, overbeharing en huidafwijkingen. Aan de hand van de huidanalyse maakt de schoonheidsspecialist een behandelplan. Dat geldt ook voor een lichaamsbehandeling, maar dan wordt er naar andere aspecten gekeken, bijvoorbeeld of de client spataderen heeft of dat zij wil afslanken.schoonheidsspecialist purmerend
Welke stappen zitten in een gezichtsbehandeling?

Tijdens een gezichtsbehandeling wordt eerst de huid gereinigd, daarna wordt de huidanalyse uitgevoerd. Meestal volgt daarna een dieptereiniging met speciale salonproducten. Huidonzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen worden geepileerd afhankelijk van de afspraak met schoonheidsspecialiste en de wens van de klant. Indien extra resultaat gewenst is, kan daarna speciale innovatieve apparatuur ingezet worden voor extra huidverbetering of huidverjonging. Ook is een relaxte gezichtsmassage een mogelijkheid. De gezichtsbehandeling wordt meestal afgesloten met een ontspannend masker en een dag- of nachtverzorging. Als laatste kan de
Schoonheidsbehandeling bij schoonheidssalon Derma Fidessaschoonheidsspecialiste als geen ander je adviseren voor het gebruik van 
huidverzorging thuis. Wij werken met speciaal voor de schoonheidssalon ontwikkelde producten, waaronder Webecos en Medik8.

Lichaamsbehandeling

Tijdens een lichaamsbehandeling wordt na een analyse gekozen voor een lichaamsmassage, behandeling met speciale apparatuur tegen cellulite, pakkingen of een heerlijke verzorging. 

Innovatieve schoonheidsbehandelingen

Bij Derma Fidessa, uw schoonheidssalon in Purmerend wordt gebruik gemaakt van de meest moderne apparatuur voor huidverbetering en huidverjonging, zoals hydradermabrasie en endermologie. Deze apparatuur is bekend van tv en geeft prachtige resultaten. Voor meer informatie en prijzen KLIK HIER