huidverzorging op natuurlijke wijze
U bent hier: home - veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen

Derma Fidessa, hét geheim voor een mooie huid

Heerlijk ontspannen bij schoonheidssalon Derma FidessaUltra moderne apparatuur en pure werkstoffen zijn hét geheim voor een mooie huid. Simone Halkes van Derma Fidessa biedt de nieuwste behandelmethodieken tegen een betaalbare prijs. Maar dat is niet alles. Ook kunt u heerlijk ontspannen en genieten van heerlijke geuren en texturen. Pure verwennerij dus. Wie onze behandelingen kent, wil nooit meer anders. Belangrijk is ook, dat wij nog de tijd voor u nemen. En u komt nooit voor verrassingen te staan. 

‘Huidverjonging voor iedereen’, dat is het motto van Derma Fidessa. Hoe kan dit eigenlijk, want in klinieken betaalt men het dubbele voor een dergelijke behandeling? “Dit is simpel”, zegt Simone: “Wij hebben een eenvoudig en bescheiden, maar gezellig pand. Wij berekenen dit voordeel door aan onze klanten. ”

Naast de hypermoderne machines, gebruikt Simone o.a cosmeceuticals voor de behandelingen. Simone: “Cosmeceuticals zijn werkzamer dan cosmetica en beogen pure huidverbetering. Wij gebruiken werkstoffen, waarvan wetenschappelijk is vastgesteld dat deze een huidverbeterende werking hebben.” 

Schoonheidssalon Derma Fidessa laat u ontspannenDerma Fidessa is daarom niet alleen een huidverjongingsinstituut, maar helpt u ook de juiste huidverjongende producten te kiezen voor thuisgebruik.   

Derma Fidessa, Kanaaldijk 17, 1441 LB, Purmerend. Tel: 0299-606319 E: info@dermafidessa.nl; I: www.dermafidessa.nl.